BCAA 8:1:1 ZERO 250g

BCAA 8:1:1 ZERO Biotech USA aminosav
Az izomtömeg megtartásáért 100% BCAA aminosav, L-Leucin súlyozott. Szénhidrát mentes.
Eredeti ár:4290 Ft
Fogyasztói ár3860 Ft
Kedvezmény: -430 Ft(-10%)
Egységár: 1g - 15 Ft
Termékleírás

BCAA 8:1:1 ZERO 250g 100% tisztaságú aminosav por L-leucin súlyozott. BioTech USA aminosavak

 

Az izomtömeg megtartásáért.

 

100%-OS TISZTASÁGÚ, ÍZESÍTETLEN, L-LEUCIN SÚLYOZOTT BCAA POR, HOZZÁADOTT SZÉNHIDRÁT NÉLKÜL.

ZERO:

- cukormentes - sztíviával ízesítve

- doppingmentes - biztonságos

 

BCAA 8:1:1 100% tisztaságú BioTech USA aminosav por  1adagban (7,5 g):

  • 4430 mg L-leucin
  • 555 mg L-izoleucin
  • 555 mg L-valin

BCAA - elágazó láncú aminosav (Branched Chain Amino Acid), három aminosavból tevõdik össze, a leucin, az izoleucin, és a valin. 

A BCAA esszenciális aminosav, a szervezet számára életfontosságú. Esszenciális: szervezeted számára elengedhetetlen fontosságú, de ugyanakkor nem képes a szervezet előállítani - külső bevitel szükséges.

A BCAA aminosavak elsősorban a  testszövetek (izomzat ) felépítéséhez nélkülözhetetlenek.

Miért kell BCAA?

Izomszövet állományunk aminosavtartalmának kb. 35 %-a ez a három aminosav. A májban szívódik fel, tehát közvetlenül az aktív izmokhoz kerül.

 

A BCAA-k az emberi szervezet számára esszenciális, 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes produkálni, előállítani, csak táplálékkal vagy táplálék-kiegészítőkkel juthatunk ezekhez a nagyon fontos tápanyagokhoz. A BioTechUSA BCAA 8:1:1 terméke, a fehérjeépítő aminosavak közül a szervezetben elsőként felhasznált aminosav, a leucin megnövelt mennyiséget tartalmazza.

A BCAA 8:1:1 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Összetevők: 

Kóla ízű: BCAA 74% (L-leucin 59%, L-izoleucin 7,4%, L-valin 7,4%), étkezési sav (citromsav), aroma, színezék (karamell), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-tartarátok), habzásgátló anyagok (nátrium foszfátok, dimetil-polisziloxán), só. Tejet, tojást, szóját és mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.
Kék málna ízű: BCAA 74% (L-leucin 59%, L-izoleucin 7,4%, L-valin 7,4%), L-glutamin, aromák, étkezési sav (citromsav), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-tartarátok), habzásgátló anyagok (nátrium foszfátok, dimetil-polisziloxán), só, színezék (indigotin).

Felhasználási javaslat: Keverjünk el egy adagot (7,5g= 3 adagolókanál) 250 ml vízben, fogyasszuk az edzés előtt és/vagy edzés után.

Kiszerelés: 250 g (33 adag)

Íz: kóla, kékmálnaTermék Címkék
Kapcsolódó termékek