PEAK EAA - TST 500g

EAA - TST-esszenciális aminosav formlák-PEAKA tiszta izomzat építőanyaga! Iszonyú gyors
A tiszta izomzat építőanyaga! Iszonyú gyors, már 10 perccel a bevétele után a véredben van!
Eredeti ár:10890 Ft
Fogyasztói ár9800 Ft
Kedvezmény: -1090 Ft(-10%)
Egységár: 1g - 20 Ft
Íz választék Peak3
Termékleírás

EAA - TST, PEAK aminosav

Az esszenciális aminosavak (EAA -k) az egész testünket felépítő  építőkockák, melyek minden egyes szervünkben, az izomzatban, csontokban megtalálhatóak.

Az összes esszenciális aminosavat tartalmazza italpor formában. A tiszta izomzat építőanyaga! A PEAK EAA TST esszenciális aminosav finom italpor, amely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza.

Az izomfehérje képződése során gyorsan működő és nagy mennyiségű EAA aminosavakra van szüksége az izomzatodnak. Ezek pontosan ilyen formában vannak jelen a malátsavban feloldott, megszárított és kristályosított esszenciális aminosav kiegészítőnkben. Vízben feloldhatod, iszonyú gyors, már 10 perccel a bevétele után a véredben van!

  • Aminosav italpor
  • Izomfehérje szintézishez tökéletes
  • Esszenciális aminosavak (EAA)
  • TST technológiával előállított
  • EAA malát kiegészítő B vitaminnal
  • Tíz percen belül a véráramba jut
  • Könnyen oldódik vízben
  • Aszpartam mentes

A protein4u.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend kiváltására.

Összetétel és adagolásEAA -TST AMINOSAV

Esszenciális aminosavak nélkül hamarosan halott lennél.

Keress rá az esszenciális aminosavakra a Google-ban! Találni fogsz 10 féle aminosavat, amelyek egyszerűen nélkülözhetetlenek a tested számára. Esszenciális aminosavak nélkül nem élünk túl. Ilyen aminosavakat tartalmaz az EAA - TST is!

esszenciális aminosav

Esszenciális aminosav italpor TST technológiával

EAAs - TS-Technology - az esszenciális aminosavak (EEA-k) az egész testünket felépítő  építőkockák, melyek minden egyes szervünkben, az izomzatban, csontokban megtalálhatóak. Az összes esszenciális aminosavat tartalmazza TST formájában. A tiszta izomzat építőanyaga!

 

aminosav italpor

Mi az a Total Solution technológia, amivel az EAA - TST is készül?

Maximális izomzatnövekedés egy új aminosav, a TOTAL SOLUTION technológiával már 2009 óta elérhető a Peaknél. Ha hihetetlen mértékű izomnövekedést szeretnél, tudd meg hogyan működik a Total Solution.

Bizonyára tudod, hogy az esszenciális aminosavak (EAA -k), de legfőképpen az L-leucin, L-izoleucin és az L-valin, tehát a BCAA -k közvetlenül szabályozzák és irányítják az új izomfehérje képződését, mely azt jelenti, hogy az izomzatod növekszik. Ahhoz, hogy meginduljon ez az izomszövet építés a szervezetedben, ahhoz e fenti aminosavaknak túlnyomásban kell lenniük a sejteket körülvevő, sejtek közötti térben. A leghatékonyabb módszer ahhoz, hogy elegendő EAA/BCAA legyen az izomépítés megindulásához a sejtek közötti térben, a gyógyszer tisztaságú aminosavak infúziója, egyenesen a vénába. Az infúziók használata azonban nem a legegyszerűbb megoldás, bár néhány amerikai sportoló időről időre felbukkan a kórházakban az aminosav infúziójának bekötése céljából.

Ha belenézel egy élelmiszer kémiai könyve, láthatod, hogy az EAA -k/BCAA -k többsége nem oldódik egykönnyen – pl. csak 2,2 g l-leucin képes feloldódni 100 ml vízben, az ízük pedig borzalmasan keserű. E két tényező miatt a szájon át bevett EAA -k/ BCAA -k nem annyira hatékonyak, mint az aminosav infúziók. Annak ellenére, hogy a kapszulák elfedik az aminosavak keserű ízét, az emésztőrendszerednek akkor is szüksége van némi időre az aminosavak feloldásához, és vérbe juttatásához, ahonnan aztán sejtek körüli térbe kerülhetnek, és izomnövekedést indukálhatnak.

Hogy az EAA-k/ BCAA -k gyorsabban a sejtek körüli térbe jussanak, ahhoz az aminosav port vízben kellene feloldani a szájon át történő bevétel előtt. Egy ilyen oldat majdnem olyan gyors lenne, mint egy aminosav infúzió. Mindössze csak 10 percet vesztenél az oldat bevétele után, az infúzióval szemben. (ennyi idő kell ahhoz, hogy az aminosavak az emésztőrendszerből a vérbe jussanak)

Ezt jelenti a Total Solution Technológia - a vízben oldhatatlan szabad aminosavakat oldhatóvá tettük, így azonnal az izomzatodba nyomulhatnak!

Azonban csak egyetlen egy esszenciális aminosav hiányozzon, vagy legyen túl alacsony mennyiségben a szervezetben, és nem történik testi-, vagy izomzati fehérje szintézis, vagy csak minimális mennyiségben.

Már 0,4 g/testsúly-kg magas minőségű EAA -keverék (Master-Amino-Acid-Pattern) naponta egy normális, és elfogadható nitrogén egyenleget biztosít a szervezetében, biztosít minden szükséges aminosavat, hogy Ön a már felépített izomzatot, és testkompozíciót megtartsa.

Növekedésben lévő gyerekek, és fiatalok, legfőképpen pedig sportolók esetében természetesen ennél a 0,4 g EAA /testsúly-kg mennyiségnél többre van szükség naponta. Az ilyen gyerekek, és a sportolók nem az aktuális kiállásukat tartják meg, hanem NÖVEKEDÉSBEN vannak, új testszöveteket építenek, ezért számukra nagyon fontos a megfelelő EAA bevitel.

Miért ajánljuk nőknek és lányoknak egyaránt?

Ez nem nem csak egy bcaa aminosav italpor. Ez az összes esszenciális aminosav egyben! Eddig mindig a bcaa aminosavakra koncentráltunk, és valóban: nélkülük ma már nehéz létezik tartható női, sportolói diéta. Azzal azonban tisztában kell lenned, hogy izomfejlődés akkor jön létre, ha az összes esszenciális aminosav, egy időpontban, nagy mennyiségben a szervezetedben van. Ha izmosodni akarsz, vagy unod a bcaa italporokat, válthatsz EAA-TST-re. A változatosság gyönyörködtet, és a saját testeden próbáld ki, melyik italpor működik a leghatékonyabban Neked.

A sportolók számára az EAA -k nemcsak építőanyagok, más feladataik a testükben szintén elengedhetetlenek. A sportolók legfőképpen új izomzatot építenek a már meglévőkön felül, melyhez arra van szükség, hogy ezekből az aminosavakból az izomsejteket körülölelő térben magas koncentráció legyen jelen. Az EAA -k közül különösen nagy mennyiségre a BCAA -kra (főként az L-leucinra) van szükség, mely mint egy ’gyújtószerkezet’ beindítja az izomzatépítést. Ha ekkor elegendő EAA áll rendelkezésre, megindul a hőn áhított izomfehérje képződés.

Az EAA -kat érdemes együtt fogyasztani magas biológiai értékű protein turmix-szal, és/vagy BCAA-kal. Ha Te EAA -kat fogyasztasz 15 - 40 g magas glikémiás indexű szénhidrátokkal, akkor az izomzatépítő hatás még erősebben felfokozódik. EAA-kat ebben a kombinációban naponta többször fogyaszthat, edzés előtt/után, vagy edzés alatt, mellyel a maximális hatékonyságot érheti el.

Az izomfehérje képződése során gyorsan működő, és nagy mennyiségű, BCAA aminosavakra van szüksége az izomzatnak, melyek pontosan ilyen formában vannak jelen a malátsavban feloldott, megszárított, és kristályosított legújabb kiegészítőnkben (Total-Solution-Technológia, röviden: TS-Technológia vagy TST)! Ez az új TSTaminosav étrend-kiegészítő vízben gyorsan feloldódik, és már 10 perccel a bevétele után az ÖSSZES AMINOSAV a véráramba kerül, ahonnan igen gyorsan az izomzatépítés indításához szükséges sejtek közötti térbe kerülnek. Egyébként a nem TST technológiával gyártott BCAA kiegészítők (tehát az összes a TST technológia alkalmazása előtt gyártott BCAA étrend-kiegészítő), a kapszulázott termékek esetében kb. 15 perccel a bevételük után jelennek meg a vérben, majd még 60 percig keringenek az erekben, és csak ezután jutnak be a sejtek közötti térbe!

Az EAA hatékonyságát még jobban emeli, ha bevételükkor nagy mennyiségű BCAA aminosavakat is beveszel. Ezzel biztosítani tudod, hogy 100 %-osan rendelkezésre álljon minden esszenciális aminosav az izomzatépítéshez. Ha ekkor még további 15 - 40 g magas glikémiás indexű szénhidrátot is elfogyasztasz, akkor ezen aminosavak izomzatépítő működése különösen felpörög. Ilyen BCAA-EAA kiegészítők alkalmazását naponta többször is ajánljuk, edzés előtt, és/vagy után, illetve a kemény diéták esetében naponta háromszor is.

Figyelmeztetés:

Amennyiben sok fehérjét, vagy sok fehérje koncentrátumot fogyasztasz, akkor ajánljuk ennek egy részét jó minőségű EAA/BCAA étrend-kiegészítőkre lecserélni. A proteinek emésztése viszonylag sok energiát igényel a szervezetben, ezért manapság már sok profi atléta szabad EAA, és szabad BCAA aminosavak fogyaszt a fehérjekoncentrátumok helyett.

Kiszerelés: 500g - doboz

Fogyasztása: Az ajánlott adagolás kb. 70 kg-os sportoló számára van kalkulálva. Kb 14 g port (egy csapott evőkanál) kell 500 ml ásványvízben feloldanod, és meginnod. Edzés előtt, és után azonnal meg kell inni, illetve edzés közben is lehet fogyasztani (lehetőleg éhgyomorra). Vékonyabb atléták, illetve 70 kg alatti sportolónők esetében 10 g por bevétele már elégséges, de izomgyengeség, kemény diéta, vagy megerőltető edzések esetén a fent említett adagolást többszörözni is lehet.Termék Címkék
Kapcsolódó termékek