Hírek, érdekességek innen-onnan #2

6 étel, amit soha ne egyél edzés után

Ahhoz, hogy jó formában maradj, nem elég az edzőterem rendszeres látogatása. Ez még csak fél siker. A teljes siker érdekében kombinálnod kell a kardio- és súlyzós edzéseket egy egészséges, kiegyensúlyozott és tápláló étrenddel.

Forrás: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/taplalkozas/6509/etelek-edzes

 

6 étel, ami durván hizlal este 6 után

Ugye te sem szeretnéd, hogy a diéta során leadott pluszkilók gyorsan visszaszökjenek rád? Akkor ezeket az ételeket este 6 után mindenképpen kerüld el!

Forrás: http://www.cosmopolitan.hu/body_love/2015/10/14/6-etel-ami-durvan-hizlal-este-6-utan/

 

Kókuszcsók – a reggeli puszi mellé

Szinte gyerekjáték elkészíteni, és összetevői miatt a diétázók kedvence is lehet. A párperces alkotás nagyon jól esik majd a reggeli kávé mellé, vagy akár az uzsonnás dobozba, egy alma társaságában.

Forrás: http://www.eletforma.hu/receptek/kokuszcsok-a-reggeli-puszi-melle/

 

Kilenc tipp ahhoz, hogy miképpen égethet több zsírt futás közben!

Rendszeresen jár futni, ennek ellenére nem sikerült még lefogynia? A futással való fogyás titka nem a hosszabb táv vagy a gyorsabb tempó, hiszen a ritkább és kevésbé erőteljes futás jelentősebb fogyást eredményezhet! A kulcs az okosabb hozzáállás! Cikkünkben Eric Orton ultramaratonsita zsírégető tippjeit olvashatják.

Forrás: http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszsegedre/18331/zsiregetes-fokozasa-futas-kozben

 

Szupererős zsírgyilkos gyümölcsturmix, kimondottan a hason lévő feleslegre!

Nem tudsz megszabadulni a hasadra lerakódott feleslegtől, pedig már mindet kipróbáltál? Valószínűleg még nem találkoztál ezzel a zsírégető itallal. Szupererős hatású, gyors és a lehető legtermészetesebb módon olvasztja le a hasi zsírt.

Forrás: http://www.kiskegyed.hu/test-es-lelek/fogyokura/szupereros-zsirgyilkos-gyumolcsturmix-kimondottan-a-hason-levo-feleslegre-141210

 

Az ülő életmód nem növeli a halálozás kockázatát egy új kutatás szerint

Az eredmények az irodai dolgozók egészsége érdekében egyre inkább támogatott álló- és sétáló munkaállomások előnyeit is kétségbe vonják.

Forrás: http://www.ma.hu/eletmod.hu/263442/Az_ulo_eletmod_nem_noveli_a_halalozas_kockazatat_egy_uj_kutatas_szerint?place=srss

 

Mérgezési folyamatok már másfél milligramm felett - Árthat is a vitamin

Idős emberek százezreit teszik mozgásképtelenné az oszteoporózis miatt bekövetkező csonttörések, hatalmas terhet róva az egészségügyre és a hozzátartozókra.

Forrás: http://www.szabadfold.hu/csalad/arthat_is_a_vitamin