Hírek, érdekességek, receptek #4

27 szuper tipp a hatékony alvás közbeni zsírégetéshez

Olyan tippeket gyűjtöttünk össze, amelyekről nagy valószínűséggel eddig nem is tudtál. Forrás: Nők Lapja Café: 27 szuper tipp a hatékony alvás közbeni zsírégetéshez

Forrás: http://www.nlcafe.hu/eletmod/20151021/alvas-kozbeni-zsiregetesi-tippek/

 

Ősszel könnyebben megy a fogyás!

Sokan nem is gondolnák, hogy az év második legerősebb fogyókúra szezonja ilyenkor, ősz elején kezdődik. Pedig ha megfogadjuk a szakértő tanácsát, nemcsak karcsúbbak lehetünk a következő nyári szezonra, de az eredmény is sokkal tartósabb lehet.

Forrás: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogyokura/18469/hatekony-oszi-fogyokura

 

Ezért nehezebb lefogyni ma, mint húsz évvel ezelőtt

Nehezebben megy a fogyás? Ne bánkódjon, ez nem feltétlenül az Ön hibája: a legújabb kutatások szerint ugyanis napjainkban valóban nehezebb megszabadulni a kilóktól, mint néhány évtizeddel ezelőtt. A szakértők egyetértenek abban, hogy a súlyvesztés ma már nem csak a kalória bevitelen múlik.

Forrás: http://www.betegszoba.hu/cikkek/taplalkozas/ezert_nehezebb_lefogyni_ma_mint_husz_evvel_ezelott/

 

Mindennapi tippek az izzadságszag ellen

Segítünk megbirkózni a súlyos izzadással, ha neked már nem megy. Összegyűjtöttük a legegyszerűbb házi praktikákat, amik segíthetnek. Nem kell többé feszengened edzés után, egy izzasztó feleléskor vagy amikor zavarba jössz egy csinos lány miatt.

Forrás: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/1788/tippek-az-izzadsagszag-legyozesere

 

A világ legkülönösebb sportjai

Az olyan sportokat, mint a futball, már megszoktuk és normálisnak tartjuk, de vannak olyan versenyek és sportok, amikről ritkán hallunk, ezért őrültebbnek tűnnek az eddig megszokottnál. Hallottál már a sakkbokszról, a sajtgurításról vagy például a mocsári snorkelingről?

Forrás: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/mozgas/4401/kulonleges-sport

 

Hogyan ne fásulj bele a munkába? 5 tipp 

Még az álommunka is unalmassá tud válni néha. Jönnek a ködös őszi reggelek, az egész napos szürkeség, az adminisztratív teendők és az embernek máris elmegy a kedve az egésztől. Lehetséges hatékonynak és inspiráltnak lenni akkor is, ha bal lábbal keltél fel? Vida Ágnes, a gazdagmami.hu szerzőjének írása.

Forrás: http://www.evamagazin.hu/mai_tipp_csaladi_kassza/43180_ne_fasulj_bele.html