Edzés otthon

Írta:

Otthoni edzés, avagy valójában miért jó otthon edzeni?

otthoni edzés

Azt gondolod, hogy ha egy jól felszerelt teremben vagy, edzői segítséget kapsz és látsz más olyan embereket is edzeni, akik izmosak és elérték a kívánt alakot, ezek a tényezők mind-mind inspirálnak, és jobb teljesítményre sarkallnak?

Lehet, hogy nálad így van ez, de lehet hogy éppen fordítva, mert mindezek a tényezők éppen hogy zavarnak! Nemcsak ezért érdemes azonban az otthoni edzésre szavazni!

 

Mi eláruljuk miért jó otthon edzeni!

Akarod tudni az otthoni hatékony edzés titkát?

 

A hatékonyság mindössze három tényezőn múlik!

1. Akaraterő és kitartás –  mindenki, aki eredményeket akar elérni, szigorúan tartja magát, a saját maga által kialakított edzéstervhez.

2. Időráfordítás – gondold meg, mennyi időt spórolsz meg akkor, ha az edzőterembe való utazgatás helyett éppen otthon edzel!

3. A megfelelő étkezés – olyan táplálékok és táplálék kiegészítők bevitele, amelyek segítik az otthoni edzés munkád.

otthoni edzés férfiaknakEzeket betartva sokkal eredményesebb lehetsz, mintha edzőterembe jársz. Biztos láttál már olyan mozifilmeket, ahol a hőst, vagy bezárták, vagy önmaga vonult el egy lakatlan helyre, ahol kizárólag a céljaira koncentrált. Ezekben a filmekben mind erőnlétileg, mind mentálisan sokkal erősebben tértek vissza ezek az emberek, a  való életbe.

 

Te rád is ugyanez az út vár a megfelelő otthoni edzéssel!

Az otthoni edzést végezheted súlyzókkal, edzhetsz hasra, vagy választhatsz otthoni kardio edzést is, ha betartod a saját igényeidnek megfelelő otthoni edzéstervet, akkor szép eredményeket fogsz elérni! Egy a fontos: úgy csináld ahogy jól esik!

hatékony otthoni edzés

 

Sokkal szilárdabb lesz az akaraterőd. Hisz ha otthon edzünk, nagy akaraterőre, kitartásra és elszántságra van szükség, mivel egyedül vagyunk a céljainkkal és a hozzá vezető tervvel. Csak magadért dolgozol, így nem fogsz lazítgatni, nézelődni, trécselni az edzés egy részében.

Mivel az otthoni edzésnél nincs „noszogatás”, legyőzöd a „nincs rá időm” – hisz megspóroltad az utazgatáson - vagy a „nincs kedvem”, mert a céljait az éri el, aki dolgozik érte, mumusokat, amely tényezők az edzőterembe járásról való lemondást is sokszor befolyásolják. S ha az edzőterembe nem jársz, és csak ott edzettél eddig, akkor egyre nehezebb lesz újra belevágni, mert mások is észreveszik, hogy mennyi időt kihagytál és ez bizony zavarni fog. Az otthoni edzéssel nincs ilyen gondod, bármikor nekivághatsz, és újra indulhatsz, ahogy jól esik.

 

 

Az otthoni edzésterveddel először is pontosan meghatározod a célodat!

otthoni edzés férfiaknakA kellékek (gépek, súlyok, rudak, padok) jó, ha vannak, de ha nincs, akkor is amink éppen kéznél van, azzal már el tudjuk kezdeni a mozgást. Soha ne az akadályokra gondolj, hanem mindig a célodra!

 

Az otthoni edzéssel Izmosodni szeretnél, fogyni VAGY izmosodni és fogyni egyszerre?

 

Kezdj el kedved szerint mozogni legalább napi félórában, de ne feledd a kitűzött cél, az áhított testforma eléréséhez (izom, súly) 70%-ban étkezésünk és 30%-ban az elvégzett gyakorlatok, mozgások járulnak hozzá.

Ezért ne jutalmazd folyton magad finom ennivalóval, mert a sütemény jólesik, megnyugtat ugyan de, mivel sokkal több energiát juttatunk szervezetünkbe, mint amennyire szükségünk van ezért lassan, de biztosan elkezd a súlyunk is gyarapodni.

 

Pontosan ezért fontos a helyes étrend, ami a céljaidnak megfelel.

Kezd azzal, hogy a szintednek megfelelő otthoni edzéstervet állítasz össze. Erre rengeteg ötletet és ingyenes tanácsot fogsz találni az Interneten, ajánljuk figyelmedbe, például az általunk kidolgozott edzéstippeket. Eldöntheted, hogy mivel kezded, súlyzós edzéssel, hasra, bicepszre, mellizomra, vállra, vagy mindegyikre edzel.

otthoni edzés terv

Ugyanilyen módon szintén állítsd össze az étrendedet, ehhez is rengeteg ötleted találsz itt a honlapunkon.

A legtöbbször azon bukik el, minden otthoni edzés, hogy nem dolgozzák ki hozzá a saját edzéstervet és étrendet. Pontos tervek nélkül, pedig lehet akármekkora az akaraterőd, a kitartásod előbb utóbb el fog fáradni a projekt. Az otthoni edzés megfelelő edzés tervvel, étrenddel és megfelelő táplálék kiegészítőkkel pedig gyerekjáték lesz minden.

 

 

Szóval dolgozd ki az otthoni edzés tervet és étrendedet!

 

- Itt pontosan jelöld meg a kívánt célokat is!

 

- Ezt írd is le, akár egy excel táblázatba, akár word dokumentumba!

 

- Nyomtasd ki és tedd ki a falra, hogy mindig szem előtt legyen, valamint küld el nekünk emailben!

 

A Protein4U csapata ugyanis a Biotech USA partnereként személyre szabottan átnézi az edzésterved és az étrendedet.

otthoni kardio edzés

Javaslatokat teszünk, hogyan érheted el hatékonyan a céljaid és egy exluzív táplálék kiegészítő csomag összeállítást kapsz, amivel nemcsak könnyebben éred el a célodat, hanem még a kísértésektől is megszabadulsz!

Ezeknek a táplálék kiegészítőknek a segítségével ugyanis, nem édességgel fogod jutalmazni magad az otthoni edzések után, hanem a célod elérésében 70%-os szerepet játszó étrendet fogod optimalizálni velük!

 

A pontos tervezéssel, a mi segítségünkkel és az ajánlott termékekkel biztos, hogy acélos lesz az akaraterőd, eléred a kívánt célokat, s rengeteg időt spórolsz meg!

Úgy hogy hajrá, vágj bele és küld el nekünk az otthoni edzés terved és étrendet, mi pedig segítünk azt tökéletesre csiszolni! 

Kezd el az otthoni edzést!

6 kezdő edzés tipp otthonra, amikhez "minden" megtalálható a lakásodban!


Optimalizálni szeretném  súlyomat (fogyni szeretnék)                  

Tömeget szeretnék növelni, bármit eszek nem "hízok"

Elmondom a "kőkemény igazságot" és segítek másoknak eligazodni!

Ha tetszett kérlek nyomj egy "tetszik" -et vagy ha érdemesnek találod oszd meg, hogy mások is eltudják olvasni.
Ha szeretnél hozzászólni, azt is köszönettel vesszük!