Marhafehérje

BioTech USA Beef Protein, marha-fehérje BioTech USA Beef Protein, marha-fehérje

Marhafehérje - a BEEF PROTEIN. -10% kedvezménnyel

 

Ismerjük az alábbi fehérjéket, de melyik a …?

 

- marhafehérje (Beef Protein) 

-  fehérje keverék ( designer - dizájner protein ) mely tartalmaz szója-fehérjét (Soy Protein) ,tejsavó-fehérjét, casein fehérjét melyek felszívódási sebessége eltérő.

-  tejsavó-fehérje (Whey Protein)

-  tejből kinyert tejfehérje (Casein)

 

a legjobb?

 

Mindenki a saját (anyagi) lehetőségeinek számbavételével tudja eldönteni, hogy saját magának melyik a legjobb fehérjepor.

 Minden fehérje segíti az izomnövekedésedet, a kevésbé jó minőségű fogyasztása esetén lasabban éred el a kívánt eredményt. 

A fehérje minőségét az aminosav összetétele, az un. aminosav profilja határozza meg. Ezt mutatja meg a BV - biologiai érték. Egyszerűen minél magasabb ez az érték annál jobb a fehérjepor aminosav profilja így a választott fehérjéd, annál gyorsabban - jobban építi az izomsejtjeidet.

A fehérje kiválasztásakor fontos ellenőrizned, hogy a kiszemelt gyártó rendelkezik-e a magas minőségi követelményeket biztosító HACCP, GMP, ISO minőségellenőrzési tanúsítványokkal.

 

A marhafehérje egy „fiatal” fehérje.


A folyamatos kutatásoknak köszönhetően, melyek a jobb és hatékonyabb fejlődést, izomnövekedést és regenerációt segítő táplálék-kiegészítőket keresve került kifejlesztésre és így kerültek a polcokra a marha fehérjék.

Ennek egyik terméke a BioTech USA  Beef Protein, marha fehérje pora, mely csokoládé-kókusz,  vanília-fahéj és eper ízekben kapható.  1 adag 30g marha fehérje por.

 

A fehérjéket a hasznosulásuk (biológiai értékük) alapján állítják sorrendbe.

Mi is az a BV -biologiai érték? Azt a százalékos értékert mutatja meg mely a megemésztett fehérje mennyiségének a felszívódó - hasznosuló százaléka. Hágy százalékát hasznosítja a szervezeted.

A legjobban hasznosuló fehérje a tojásfehérje 100 pont (BV - Biological Value - biológiai érték)
A komplett tojás (fehérje és sárgája) amit ehetünk rántottának, főtt tojásnak vagy bár mi másnak (turmix) a hasznosuló fehérje pont értéke 94.

 

marha fehérje beef protein

A marha fehérjepor a Beef Protein könnyen emészthető, fehérje pont értéke a tojáséval megegyező vagyis 94!

 

A marha hús fehérje hasznosuló biológiai pont értéke 80.

 

A többi kapható fehérje por készítmények BV (biológiai pont) értékük:

A Whey protein (tejsavó fehérje) értéke:  104

Casein protein (tej fehérje) BV értéke: 77

Soy protein (növényi fehérje a szója fehérje) BV értéke: 74


Puffadás, esetleg gázképződés?


Ez azoknak rendkívül fontos, akik valamilyen étel érzékenységben/intoleranciában szenvednek.
Egyes embereknél akik laktóz érzékenyek előfordulhat, hogy a  tejsavó-fehérjét azaz a Whey Proteineket, tejből készült fehérjéket Casein Proteineket  a laktóz tartalmuk miatt nehezen, vagy puffadással tudják emészteni.
Más embereknél a szója fehérje azaz a Soy Protein okozhat puffadást / gázképződést az emésztés során.

A Beef Protein / marha fehérje ezeknél az embereknél is tökéletes választás,  hiszen nincsenek ilyen mellékhatások.

 

Összetétel, miért is jó?

Beef Protein 500g 2014A marha fehérje (Beef Protein) óriási előnye, hogy  könnyen, mindenki számára emészthető.(Őszintén, és halkan meg kell jegyezni, hogy az állati fehérje bevitelre a tejsavó fehérje és a tojásfehérje a legtisztább, és legalkalmasabb, ha emésztésednek megfelelő).

Ha más marha fehérje poroknak is utána nézel, NE feledd, hogy  marha fehérje és marha fehérje között lehetnek nagy különbségek. Ha valami olcsó az lehet elgondolkodtató.  Ilyen esetben érdemes a hozzáadott aminosavakra, a fehérje por aminosav profiljára figyelni.

Az aminosav profil (összetétel, mennyiség) határozza meg a fehérje izomépítéséhez szükséges gyorsaságát, hasznosulását.

Akkor tud egy fehérje minden grammja tökéletesen és gyorsan hasznosulni, izmot építeni, ha rendelkezésre áll az összes szükséges, megfelelő arányú aminosav.
Ha valamelyik aminosav hiányzik, NEM tud tovább izmot építeni a fehérje, elveszti izomépítő tulajdonságát és marad, mint bármilyen más energia forrás. DE a „drága” fehérjét azért vesszük, hogy az izomzatunk kellő mértékben növekedjen, és annak minden grammja az izomgyarapodásunkat szolgálja!

A marha fehérje esetében legtökéletesebb Beef Protein aminosav profillal a bélszín rendelkezik.
Természetesen ez a marha fehérje por sem színtiszta bélszínből készült Beef Protein, de közelebb vagyunk hozzá mint a gyengébb  minőségű esetleg kötőszöveti, ízületi alapanyagból készült marha fehérje.

 

A BioTech USA Beef Protein összes esszenciális aminosavat mind a 9-et tartalmazza, melyek azért rendkívül fontosak az izomépítéshez, mert tudjuk, hogy az esszenciális aminosavakat szervezetünk nem tudja előállítani, így külső bevitele szükséges.

 

Fontos vitaminokat is, mint a szelén, vas, B-vitaminok és a immunrendszert erősítő Cink  a megfelelő összetételben tartalmaz. Mint tudjuk, vagy nem tudjuk ezek a vitaminok az anyagcserében, szénhidrát és zsírfelhasználásában játszanak fontos szerepet a szervezetünkben. Természetes kreatin tartalma az energia termeléshez fontos.

 

Neked melyik a legjobb fehérje? BioTech USA marha-fehérje
Csak saját magad tudod eldönteni, mert valakinél egyes fehérjék esetleg puffadást okozhatnak, esetleg bőr problémák is keletkezhetnek (pattanások) a számodra nem megfelelő fehérje hasznosulás miatt.

 

Általában kijelenthető, hogy a marha fehérjével nem lesznek ilyen gondjaid.
Azonban ennek a Beef Proteinnek is meg van a hátránya.
Az alapanyag magas ára miatt a kész marha fehérje por sem olyan kedvező árfekvésű, mint a többi fehérje por.

 

A BioTech USA Beef Protein marha fehérje európai marhából készül az úgynevezett Hydrobeef TM eljárással.

Többlépcsős hidrolízisen átvezetett fehérje molekulákat, kisebb darabokká un. peptidekké alakítják a gyorsabb és jobb emészthetőség, vagyis a lehető leggyorsabb felszívódás / beépülés miatt.  (Ez az eljárás amúgy természetes, normál körülmények között az emésztés során az emésztőrendszerünkben (gyomor és belek) is lejátszódik csak sokkal lassabban.)
A peptidekből keletkeznek a még kisebb molekulájú aminosavak, melyek nélkülözhetetlenek kellő mennyiségben és arányban az izomnövekedésedhez.

 

A Beef Protein Hydrobeef TM  könnyen emészthetővé tett fehérje forrás:
- az alacsony zsírtartalmú marhahúsnál (STEAK) könnyebben emészthető
- 60 percen belül felszívódik
- Fehérje Nitrogén Pontszáma PNS: 100.  Ez 97%-nál magasabb tiszta, KOLESZTERIN MENTES  fehérje forrás.

 

A marha fehérje porból készült turmix, fehérje tartalma az izomtömeg növekedésének és a már megszerzett izomtömeg megtartásának fontos, majdnem nélkülözhetetlen kelléke.

Vitamin, ásványi anyag tartalma nagymértékben segíti, javítja a tápanyag beépülését szervezetünkbe.
A marha fehérje porban megtalálható B6 vitamin hozzájárul a normál fehérje és glikogén anyagcseréhez, és többek között a fáradság , kifáradás csökkentéséhez. 
Paleo étrendhez mondhatni tökéletes fehérje kiegészítő.

Irány a BioTech USA Beef Protein marha fehérje porokhoz a webshopba!