Iso Whey ZERO - 500g - prémium laktózmentes tejsavó fehérje

Iso whey zero  500g biotechusa laktózmentes gluténmentes BioTech USA tejsavófehérje tejsavó fehérje whey protein native whey proteinA szálkás izomtömegért.
Prémium Laktóz és gluténmentes. Rendkívül magas biológiai értékű tejsavó fehérje. 20 adag a szálkés izomtömegért!
Eredeti ár:4790 Ft
Fogyasztói ár4550 Ft
Kedvezmény: -240 Ft(-5%)
Egységár: 1g - 9 Ft
választható ízek
Termékleírás

Iso Whey ZERO Lactose Free, laktózmentes , gluténmentes tejsavó fehérje. Native whey Isolate-ból. BioTech USA fehérje

 

Rendkívül magas biológiai értékű tejsavó fehérje, maximális tisztaságú, cukor - laktóz és transzzsír mentes,  BCAA, L-Glutamin és EAA tartalommal. Gyors felszívódású,  szálkás szálkás izomtömegizomtömegnövelő fehérjepor, sport táplálék-kiegészítő.

 

BioTech USA ISO Whey ZERO fehérje - Native Whey Isolate - a teljesítményed itt kezdődik!

Mit jelent a Native Whey Isolate?

Tejsavó fehérje egyenesen FRISS TEJBŐL készítve !

Tudod: a teljesítményed az alapanyagoknál kezdődik. 

 

Mitől más a Native Whey Isolate?

Közvetlenül a friss tejből késztve, egyből a pasztörizálás után - alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel (eltávolítva a laktózt) majd egy speciális szárítókamrában kinyerik a tejsavófehérje izolátumot. 

Ennek a speciális eljárásnak köszönhetően a (tejsavó fehérje) fehérje-struktúra jobban megőrzi teljesebb formáját.

 

És ez még nem minden, különleges tulajdonságok:

- Fű alapú takarmánnyal táplált - szabad tartású tehenek tejéből készül

- rBST - mentes. Érsd: nem tartalmaz hozzáadott mesterséges hormonokat

- Antibiotikum- és GMO mentes

- Sajt gyártási maradványoktól mentes ( nem a "szokásos" tejsavó fehérje - whey protein - alapanyagból készül)

 

Az ISO Whey Zero a BioTechUSA legkedveltebb fehérje terméke. 

Kiemelkedően magas fehérjetartalommal és kizárólag tejsavó fehérje izolátum -ból készülő laktózmentes fehérje.

 

Iso Whey ZERO laktózmentes tejsavó fehérje 1 ADAGJÁBAN:

  • 21 g színtiszta tejsavó fehérje BCAA aminosavakkal és glutaminnal, a szálkás izomtömeg építéshez
  • 0 g cukor
  • 0 g transzzsír

ZERO azt jelenti SEMMI plusz kalória csak tiszta fehérje!

Fogyás során a bőröd megereszkedhet, hogy ezt elkerüld...

TISZTASÁG MINDENEKFELETT
Az Iso Whey ZERO a lehető legtisztább laktózmentes tejsavó fehérje, cross-flow hidegen végzett mikroszűréssel készült tejsavófehérje-izolátum (WPI azaz Whey Protein Isolate), amely valóban laktóz-, glutén-, transzzsír- és cukormentes. 
Az Iso Whey ZERO az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Az Iso Whey Zero laktózmentes tejsavó fehérje rendkívül magas biológiai értékű ( Biological Value, BV ), jobban hasznosul a szervezetedben mint gyerekkorban az anyatej.  Fogyasztás után a fehérjecsúcs kb. 40 perc után következik.  Rendkívül magas felszívódási és izomzat építő anabolikus arány.

Az Iso Whwy Zero tejsavó fehérje  tejcukor -laktóz-, és glutén érzékenyek is fogyaszthatják, nem okoz kellemetlenséget mivel gyártás során biztosított, a laktózmentes és gluténmentes összetétel.

VAN, AKI SZÁLKÁSAN SZERETI

A feszes, izmos, tónusos test elérhető számodra is megfelelő mozgással és helyes táplálkozással. 
A fehérjék ( proteinek ) rendkívül magas biológiai értékének köszönhetően az Iso Whey ZERO laktózmentes tejsavó fehérje abszolút egyedülálló a BioTech USA termékkínálatában. 

Sportolóknak és az igazán aktív életmódot folytatók számára szükséges a fehérje megfelelő mennyiségben történő bevitele. A fehérje szükséges az megfelelő izomműködéshez, izomnövekedéshez és az egészséges csontozathoz. A húsokat, tejet rizst csak bizonyos mennyiségben tudsz elfogyasztani.  A táplálkozásod során szilárd táplálékok formájában a szükséges fehérjék, aminosavak bevitelét 70%-ban kell elérni, és a maradék 30%-ban vidd be sport táplálék-kiegészítőkkel.

A maradék fehérjebevitel egyszerű, biztonságos, gyors és kényelmes egyik módja a BioTech USA kínálatában szereplő Iso Whey Zero tejsavó fehérje sport táplálék-kiegészítő mellyel tudod kiegészíteni az étkezéssel bevitt fehérje mennyiséget. 

Iso Whey Zero  tejsavó fehérje - rendkívül magas 88% fehérjekoncentráció.

Iso Whey Zero tökéletes választás:

-az ultraszálkás izomgyarapodásra törekvő sportolók számára, mivel a fehérjék az izomtömeg növeléséhez és megtartásához rendkívül fontosak.
Kiegészítve BCAA aminosavakkal, és glutaminnal, hogy a szálkás izomtömeged növeléséhez minden szükséges összetevő benne legyen.

- diétázó, fogyókúrázó sportolók számára rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű fehérje bevitel, mert megőrzöd az izomtömegedet és a tested  megmarad ruganyosnak, feszesnek.

A fehérjepor gyorsan emészthető és a húsokkal ellentétben nem savasítja szervezetedet.

Amikor azt mondjuk, ZÉRÓ, az tényleg azt jelenti, hogy ZÉRÓ
Így igaz: az Iso Whey ZERO valóban zéró transzzsírt és zéró cukrot tartalmaz.Iso Whey Zero Lactozmentes

Magas BCAA-, L-Glutamin- és EAA-tartalom
Az Iso Whey ZERO gondosan megválogatott fehérjeforrásokból készült, bővelkedik elágazó láncú és esszenciális aminosavakban (BCAA, EAA), valamint L-glutaminban.

Laktózmentes: A laktóz (tejcukor) egy összetett szénhidrát, a tej szárazanyagtartalmára vetítve 2-8%. Erre elsősorban gyerekkorban van szüksége a szervezetnek, majd felnőttkorra már nem mindenki szervezete tudja ezt a tejcukrot lebontani, megemészteni. Ezeknek az embereknek hiányzik a szervezetükből a laktáz enzim, kialakul a laktóz-intolerancia. A felnőtt lakosság (a föld lakosságát tekintve, eltérő népcsoporténk az intolerancia eltérő mértékű Észak Európa lakosságát kb.15%-ban de az Ázsiai és Afrikai lakosság csaknam 90%-a érintett) laktózérzékeny.

A laktóz intolerancia tünetei:

puffadás, hasi fájdalom, erős szelek, görcsök.  A tej, tejtermékek ( laktóz tartalmú éelmiszerek) fogyastása után cca. 60 perc eltelete után jelentkezik.

Küszöb érték: 2 dl tej elfogyasztása vagy napi 10g laktóz tartalmú éelmiszer elfogyasztása, ez alatti mennyiség általában nem okoz gondot.

E mennyiség feletti fogyasztás a legtöbb embernél előbb utóbb megjelennek a fenti tünetek. 

A laktóz intolerancia oka: 

A tejcukor közvetlenűl nem tud felszívódni a bélből, a bontásához szükséges enzim hiánya miatt nem emésztődik meg és továbbhalad a vastagbélbe. A vastagbélben található baktériumok bontják le és ekkor gázképződés keletkezik ( 1 dl tejből 2,5 - 3 liter gáz is képződhet). 

A fellépő kellemetlen tünetek, 1-2 nap elteltével maguktól is megszünnek.

 

A felnőtt lakossság nagymértékű laktózérzékenysége miatt  került kialakításra a BioTech USA kínálatában az ISO Whey Zero mely rendkívül tiszta, jól oldódó tejsavó fehérje izolátum (Whey Protein Isolat - WPI) melyben a színtiszta fehérjén kívül semmi felesleges dolog nincs: ZERO - azaz NULLA a laktóz, glutén, tartósítószer, transzzsír, és a hozzáadott cukor tartalma.

Iso Whey Zero laktózmentes tejsavó fehérje - kiváló fehérje forrás mindenki számára!

Felhasználási javaslat: Elkészítése rendkívül egyszerű, keverj el egy adag 25g Iso Whey Zero tejsavó fehérje -t a kedvenc shakeredben, edzés után lehetőleg 2dl vízzel készítsd a gyorsabb felszívódás érdekében, étkezések között készítheted 2 dl tejjel, növényi tejjel ízlésed szerint. Sportolás után minél gyorsabb a fehérje felszívódása, annál erőteljesebb az izomtömegnövelő hatása.

Kiszerelés: por, 500 g (20 adag)

szabo gabi

ÖSSZETEVŐK: Csokoládé ízű: 92.5% keresztáramú mikro- és ultra-szűrt tejsavó fehérje izolátum, zsírszegény kakaópor, sűrítő anyagok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, xantán gumi), édesítőszer (szukralóz), aromák, stabilizátor (kálium-foszfát), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), színezék (karotinok). Vanília ízű: 97% keresztáramú mikro- és ultra-szűrt tejsavó fehérje izolátum, sűrítő anyagok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, xantán gumi), édesítőszer (szukralóz), aromák, stabilizátor (kálium-foszfát), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), színezékek (kurkumin, karotinok). Eper ízű: 96.2% keresztáramú mikro- és ultra-szűrt tejsavó fehérje izolátum, étkezési sav (citromsav), aromák, sűrítő anyagok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, xantán gumi), édesítőszer (szukralóz), stabilizátor (kálium-foszfát), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), színezékek (azorubin*, sunset yellow FCF*, karotinok). *Azorubin, Sunset Yellow FCF: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g termékre (1 adag: 25 g, Adagok száma a termékben: 20/500 g, 36/908 g, 90/2270 g, napi adag: 2x25 g): Energia 1539 kJ (362 kcal)/ 385 kJ (91 kcal), Zsír 0,95 g/0,24 g,-amelyből telített zsírsavak 0,5 g/0,13 g, Szénhidrát 2,9 g/0,72 g,-amelyből cukrok* 2,9 g/0,72 g, Fehérje 85,6 g/21,4 g, Só 0,55 g/0,14 g. *Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Jellemző aminosav profil 25 g termékre:Esszenciális aminosavak (10,4 g): Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Treonin, Triptofán, Feltételesen esszenciális aminosavak (6,4 g):Tirozin, Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin & Glutaminsav, Nem esszenciális aminosavak (4,6 g): Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin. Összes BCAA: 4,8 g.

Figyelmeztetés: A Iso Whey ZERO laktózmentes tejsavó fehérje por sport táplálék-kiegészítő fogyasztásánál az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! A Iso Whey ZERO nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A Iso Whey ZERO tejsavófehérje port kisgyermek elől elzárva kell tárolni! 

Allergén információk: Nyomokban szóját tartalmazhat

Minőségét megőrzi (nap, hó, év): lásd a dobozon jelzett időpontig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU



Termék Címkék

Mint minden weboldal mi is a cookie-kat használjuk a böngészési élményed kényelmében. Soha nem adjuk ki személyes adataidat idegeneknek, részletek... 

Újdonságok - Akciók? 

Hírlevél feliratkozás

Hozzájárulok, hogy akciókról újdonságokról e-mail üzenetet kapjak. NAIH:75795/2014.