IGÉNYEID SZERINTI KISZOLGÁLÁS. SZEMÉLYRE SZABOTT SZÁLLÍTÁS.

 

PostaPont kiválasztása:

PostaPont átvételt választod akkor a Posta Pont átvételi pont... mezőbe kattintva a megjelenő keresőbe beírod hogy hol szeretnéd átvenni a csomagot ( település név, utca - tár neve ahol van a Posta, MOL kút és a megjelenő találatok között ki tudod választani, az átvétel helyét. Amennyiben a Posta Partner - Posta pont -ra kattintottál, kedvezményes áron, akkor tudod átvenni a csomagot amikor Neked a legkényelmesebb- és egyes helyeken Szombaton vagy akár 0-24 órában is. 

 

Igényeidet, figyelembe vesszük és ha teljesíthető akkor teljesítjük!

Mit jelent ez Neked?

Hogy még kényelmesebben vásárolj, igényeidet figyelembe vesszük és teljesítjük!

INGYENES szállítás 20000Ft rendelés felett.

Egyéb szolgáltatások:

  • Add meg, hogyan és mikor értesítsünk. Alap értelmezett az e-mail, ha telefonon, SMS-ben szeretnéd kérlek add meg.
  • Csomagoljuk díszdobozba mert meglepetés lesz?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Elmondod egyedi szállítási vagy egyéb kívánságodat és a www.protein4u.hu webshop teljesíti!

Telefon: 06 20 947 2179 Visszahívunk.

e-mail: info(kukac)protein4u.hu

Szállítási határidő:

Megrendeléstől számított 2-4 munkanapon belül. Nagyon ritkán azonban sajnos előfordulhat, hogy a szállítási idő kitolódhat az árú beérkezésétől függően 5-10 munkanapra is. Külön tájékoztatjuk ilyen esetben.

 

Szállítás: 

Az MPL (Magyar Posta Logisztika)  viszi az ország bármelyik pontjára, választhatsz az alábbi lehetőségek közül. hol a legkényelmesebb számodra a rendelt termék átvétele. PostaPontok - csomagátvétel 2500 postán ebből 187 Posta szombaton is nyitva, 50 Csomagautomatából 0-24h-ig, 125 MOL kúton és 115 Coop üzletben. 

Itt tudsz keresni a pontok között...

Kereséshez itt találsz segítséget...

Csomag automatáról tájékoztatatást itt találsz...

Házhoz kézbesítés: (890Ft) Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Itt tudsz keresni a pontok között...

Kereséshez itt találsz segítséget...

Kézbesítés Postán maradóként: (790Ft) Az így címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely  5 munkanap.

SZOMBATON is nyitvatartó posták: ide kattintva tudod letölteni...

A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. Időérzékeny küldemény esetén különösen kedvező, hogy 187 postára - külön díj felszámítása nélkül - szombaton is kiszállításra kerülnek a csomagok, így akár a pénteki munkanapokon, 1 munkanapos időgaranciával feladott csomagok szombati átvétele is biztosított ezeken a helyszíneken.
Bármelyik linkre kattintva letöltheted az aktuális átvételi helyeket tartalmazó listát. Vásárlásod során a fizetésnél  egyszerűen ki tudod választani városnév, vagy cím alapján.

Itt tudsz keresni a pontok között...

Kereséshez itt találsz segítséget...

 

Kézbesítés Coop és MOL PostaPontra: Coop Áruhuházakban és MOL benzinkutakon (790Ft) A MOL PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 munkanap. A csomagok MOL PostaPontra szállítására munkanapokon és szombaton is sor kerül. Mivel a kiszállítás a reggeli órákban történik, így az előző munkanap feladott, 1 munkanap időgaranciájú csomagok 10:30-tól garantáltan átvehetőek valamennyi töltőállomáson. Csomagátvétel a hét minden napján lehetséges, melyre a legtöbb töltőállomás esetén 0-24 órás időtartamban van mód.

Itt tudsz keresni a pontok között...

Kereséshez itt találsz segítséget...


Itt is bármelyik linkre kattintva letöltheted az aktuális átvételi helyeket tartalmazó listát. Vásárlásod során a fizetésnél  egyszerűen ki tudod választani városnév, vagy cím alapján.

 

Kézbesítés Csomagautomatára (790Ft)  Automatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. Az átvételre a hét minden napján, 0-24 órában lehetőség van.

A csomag az üzenetben kapott azonosító és a telefonszám megadásával, várakozás nélkül kivehető az automatából, Amennyiben a csomag árufizetés többletszolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek, az automatánál (bankkártyával) rendeznie kell az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik.

Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postahelyre. Ekkor a címzett elektronikus üzenetben (SMS vagy e-mail) újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és meddig veheti át a küldeményt (a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap áll rendelkezésére).

Itt tudsz keresni a pontok között...

Kereséshez itt találsz segítséget...

Csomag automatáról tájékoztatatást itt találsz...

Vásárlásod során a fizetésnél  egyszerűen ki tudod választani városnév, vagy cím alapján.

 

Az átvétel helyét úgy tudod megadni, hogy a szállítási mód megadása során a csomagpont/Postapont-MOL-Csomagautomata kiválasztása utána a az Átvételi Pont...legördülő részbe szabad szavas kereső segítségével,( pl. a város nevének beírása után a városban található összes átvételi lehetőség közül) kiválaszthatod a számodra legkedvezőbbet. 

Szállítási díj:

790 Ft szállítási díj 20000Ft rendelés alatt, ha a csomagodat Postapontokon, Csomagautomatákban és a MOL kutakon veszed át.

890 Ft szállítási díj 20000Ft rendelés alatt házhoz szállítással.

INGYENES a szállítás ha rendelésed 20000Ft felett van!

 

Fizetési módok:

Bankkártyás fizetés, online a CIB bank fizetési oldalán biztonságosan:

Részletes leírást az ÁSZF-ben megtalálod

Banki átutalás előre:

FONTOS: Mielőtt utalnál várd meg a visszaigazoló E-mailt melyben a (rendelésed feldolgozása után kapsz egy rendelés számot) rendelésed számát közöljük és a közlemény rovatban kérlek tüntesd fel a rendelésed számát.

Bankszámlaszámunk:
CIB Bank: 10702064-68532530-51100005

Utánvét fizetés

A megrendelt termék árát, átvételkor készpénzzel fizeted

199 Ft  utánvétel kezelési díjat számítunk fel

Adataidat idegenek (reklám, piackutatás) NEM adjuk ki. 

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH:75795/2014, ide kattintva részletesen elolvashatod adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Részletesen megtekinthető az ÁSZF-ben

Mint minden weboldal mi is a cookie-kat használjuk a böngészési élményed kényelmében. Soha nem adjuk ki személyes adataidat idegeneknek, részletek... 

Újdonságok - Akciók? 

Hírlevél feliratkozás

Hozzájárulok, hogy akciókról újdonságokról e-mail üzenetet kapjak. NAIH:75795/2014.