Creatine Phosphate - 300g

creaatine phosphate biotechusa kreatin foszfátKreatin +B3 vitamin a fizikai teljesítmény növelésért
Niacinnal (jobb anyagcsere), nincs felöltési szakasz, nem vizesedsz! ATP = ADP + foszfor csoport = ENERGIA az izomnak
Eredeti ár:3691 Ft
Fogyasztói ár3320 Ft
Kedvezmény: -371 Ft(-10%)
Egységár: 1g - 11 Ft
Termékleírás

Creatine Phosphate   KREATIN FOSZFÁT NIACINNAL ( B3 VITAMINNAL )

NEM VIZESIT, NINCS SZÜKSÉG TÖLTÉSRE. ÍZTELEN. 

Creatine Phosphate ( Kreatin Foszfát ) 1 adagjában:

4925 mg kreatin-foszfát
75 mg Niacin

Kreatin foszfát: az izom és agy egyik fontos energia hordozója. Az izomenergia elsődleges forrása a kreatin-foszfát által biztosított foszfátkötés.
Az izom munkájához (teljes erőszükséglet kifejtésekor, maximális intenzitás-terhelés) szükséges energiát az első 6-8 másodpercig az Adenozin-Tri-Phosphate az ATP -ban található foszfát kötés leválása során felszabaduló energia adja, és keletkezik az ún. Adenozin-Di-Phosphate az ADP.
Az izomban tárolt  Creatin-Phosphat-ban található foszfát csoport szintén le adja a foszfát csoportját. Már csak plusz energiára van szüksége szervezetünknek (amit szénhidrát-ból fedez) és már kezdődik minden elölről. A kreatin foszfát segít visszapótolni az ATP-t mely mint tudjuk energiát ad az izomnak.
ATP = ADP + foszfor csoport = ENERGIA az izomnak
Creatin-Phospat + ADP = kreatin + foszfor + ADP = ATP

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során – de csak abban az esetben, ha a napi bevitel eléri a 3000 mg-ot.

A Niacinnal – más néven B3 vitaminnal, fontos a keringés, anyagcsere és idegrendszer megfelelő működéséhez – gazdagított kreatin-foszfát elősegíti az energiát biztosító anyagcsere normál működését és csökkenti a fáradtságot, kimerültséget.

Felhasználási javaslat: Keverj el 5 g (egy mérőkanál/teáskanál) kreatin-foszfátot tetszés szerinti italban. Edzésnapokon 4 adag (4 × 5 g) creatine phosphate egy adag reggel, egy délben, egy húsz perccel edzés előtt egy pedig edzés után. Edzésmentes napokon 1 adag kreatin foszfát reggel és 1 adag kreatin foszfát délután.

Kiszerelés:    por, 300 g (60 adag)

Összetevők: kreatin-monohidrát (60%), kálium-foszfát (38,5%), nikotinamid.

Átlagos tápérték

1 adag 5 g

1 doboz 60 adagot tartalmaz

Megnevezés

100 g

1 adag (5 g)

*RDA%

Kreatin foszfát

52820 mg

2641 mg

**

Niacin (nikotinamid)

1500 mg

75 mg

468%

*RDA: a felnőttek számára ajánlott napi bevitel, **RDA érték nincs megállapítva

Figyelmeztetés: A Creatine Phosphate táplálék-kiegészítő ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A Kreatin Foszfát táplálék-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A Kreatin Foszfát kisgyermek elől elzárva kell tárolni! A Creatin Foszfát táplálék-kiegészítő szedése előtt kérem, konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza! Várandós- és szoptató anyáknak és 18 éven aluli fiataloknak fogyasztása nem ajánlott!

Minőségét megőrzi (nap, hó, év): lásd a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EUTermék Címkék
Kapcsolódó termékek