Tri Creatine Malate -300g

tri creatine malate biotechusa kreatin malátNagyon jól oldódik vízben, hatékonyabban látja el a fizikai teljesítmény növelést
Nem vizesít, jobb felszívódás, hatékonyabb szálkás izomtömeg növekedés.
Eredeti ár:3190 Ft
Fogyasztói ár2870 Ft
Kedvezmény: -320 Ft(-10%)
Egységár: 1g - 10 Ft
Termékleírás

Tri Creatine Malate, ( Tri Kreatin Malát) gluténmentes BioTech USA kreatin

Kreaatin monohydrát por, almasavval a jobb felszívódásért.

Tri Creatine Malate  1 ADAGJÁBAN

5000 mg Tri kreatin malát

Háromszoros kreatin

A Tri Creatine Malate minden adagja 5000 mg tri kreatin malátot tartalmaz. Jobb felszívódás, jobban oldódik a vízben mint a klasszikus kreatin monohydrat.

A tri kreatin - malát egy három kreatinmolekulából álló vegyület, amely egy almasav-molekulához kapcsolódik. A tri creatine malat -ban található kötést a gyomorsav bontja fel, amivel tiszta kreatin szabadul, majd gyorsan fel szívódik. Az almasav az izmok energia termelésében játszik szerepet, segíti az ATP termelődést. A Szentgyörgyi –Krebs ciklus katalizátoraként hat, amely során a zsírok és a szénhidrátok energiává alakulnak.

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. Hatékonyan támogatja a szálkás izomtömeg kialakulását. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. Nem vizesít. Az izomtömeg növekedést NEM a víz adja.

A tri creatine - malát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagok.

A Tri Creatine Malate-ot rendszeresen alkalmazó sportolók tapasztalataik alapján jelentős teljesítmény növekedésről számoltak be illetve regenerálódási képességük is javult.

Felhasználási javaslat: Egy adag tri creatine malat elkészítéséhez keverj el 5 g tri kreatin-malátot 2 dl vízben vagy gyümölcslében 20 perccel edzés előtt. Edzésmentes napokon fogyassz 1 adag tri kreatin malátot reggel.

Kiszerelés: por, 300 g (60 adag)

Összetétel: Tri Creatine-malat ( Tri-kreatin malát (74% kreatin)).

 

Tri Creatine Malate - Tri Kreatin Malát átlagos tápértéke: 100 grammra/1 adagra (1 adag: 5 g, adagok száma a termékben: 60): energia 1300 kJ (300 kcal)/65 kJ (15 kcal), zsír 0g/0g, ebből telített zsír 0g/0g, szénhidrát 0g/0 g, amelyből cukrok 0 g/0 g, fehérje 0 g/0 g, só 0g/0 .

HATÓANYAGOK 100 grammban/1 adagban (5g): tri-kreatin malát 100g/5g, amelyből kreatin 74,5g/3,7g.

FELHASZNÁLÁS: Keverjen el 5 g terméket (1 adag) 200 ml vízben vagy gyümölcslében. Fogyassza 20 perccel edzés előtt. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Figyelmeztetés: A Tri Kreatin-malát gluténmenteskreatin táplálék-kiegészítő ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A Tri Kreatin-malát nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A Tri Kreatin Malát -ot kisgyermek elől elzárva kell tárolni! A fent említett kedvező hatás minimálisan 3 g kreatin bevitelével érhető el. A Tri Kreatin Malát készítmény szedése előtt kérem, konzultáljon orvosával! Várandós- vagy szoptató anyáknak fogyasztása 

Minőségét megőrzi (nap, hó, év): lásd a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EUTermék Címkék
Kapcsolódó termékek