Lapos has - fogyás hasról Kiemelt

Írta:

Lapos has avagy fogyás hasról.

Gondolom Neked is az egyik vágyad, ha ezt olvasod.
A hasi zsírpárnák, mondjuk az úszógumik eltüntetése.
Keresed a csodaszert, a titkos gyakorlatot amivel viszonylag gyorsan eléred a fogyást hasadról?

Rossz hírem van, sajnos nincs ilyen.
Neked ezt még nem mondták? Nem ezt írják a cikkek amiket olvasol? Lehet, de sajnos ez az igazság.

Fogyás hasról – így lesz lapos has.

Változtass étkezéseden és mozogj többet. Brutálisan hangzik, de ilyen egyszerű.

Testfelépítésünket genetika határozza meg. A felesleges energiamennyiség - amit a többlet ennivalóval viszünk be – felhalmozódik.

Azt, hogy melyik testrészünkre kezd el hamarabb lerakódni a zsír az a genetikai kódolás.
Röviden: 2 féle típus van.
- Alma típus: has és derék
- Körte típus: comb – csípő – fenék kezdi el halmozni a zsírt.
A fogyás ezekről a testrészekről fordított sorrendben fog megindulni. Például, ha a „körte” típust vesszük akkor a hízás először a combon indul meg, majd követi a csípő szélesedése és azután megnő a feneke az illetőnek. Ugyan ez az illető elhatározza, hogy le fog fogyni, akkor a fogyás először feneke lesz kisebb, majd karcsúbb lesz a csípője és ezt követi a comb vékonyodása.

A jó hír, hogy az „alma” típusba tartozó emberek fogyás hasról elhatározás véghezvitele sokkal látványosabb eredményt hoz a lapos has eléréséhez.

Lapos has eléréséhez az alábbi dolgok kellenek:

Az étkezési szokásaid megváltoztatása, tudod az unalomig ismételt állítás, miszerint a táplálkozás 70%-ban felelős az alakunkért. Kevesebb „rossz – az egyszerű” gyorsan felszívódó szénhidrátot vigyél be az étkezéseid során. Mik a „rossz” szénhidrátok? Nagyon leegyszerűsítve a cukros, finomított – fehér lisztet tartalmazó – és rostokban szegény. A „jó – az összetett” vagyis a lassan felszívódó szénhidrátok. Az előbbiek ellenkezője vagyis a teljes kiőrlésű és rostokban gazdag, sok zöldséget és gyümölcsöt tartalmazó étkezés.
A „rossz” gyorsan felszívódó szénhidrát a szervezetben mint neve is mutatja, gyorsan felszívódik, ezért hamarabb is megéhezel, és a szervezetedtől sem igényel munkát a hasznosítása ezért könnyen zsírpárnává alakul.
A”jó” vagyis a lassan felszívódó szénhidrát felszívódásához szervezetednek munkára van szüksége, hogy feldolgozza, lassan emeli meg a vércukorszintedet, és bekapcsolják a zsírégetést.

Az étrend összeállításában is segítségedre vagyunk. Ide kattintva találsz tájékoztatást…

Természetesen, hogy anyagcserédet felgyorsítsd - többet kell mozogni. A több mozgás először lehet az is, hogy többet gyalogolsz, hamarabb szállsz le a buszról, gyalog mész fel az emeletre, vagy elkezdesz edzeni otthon.

Ha  a hasadról szeretnéd leolvasztani a felesleges zsírpárnáid akkor mit fogsz először csinálni? Hasizomgyakorlatot! Ettől egy csapásra  nem lesz kisebb a hasad. A zsír sajnos lassan fog lemenni és a fokozatosan, mindenhonnan, a teljes testedről. Ne siettesd, ne akarj 1 hét alatt 4kg-ot fogyni, nem lesz tartós. Hidd el, ha ezt megcsinálod az úgynevezett jo-jo effektus miatt több fog visszamenni.

Fogyásban segítenek Neked a zsírégetők, melyet itt találsz…

 

Hasizom gyakorlatok otthon…