szombat, 16 június 2018 10:55

Ha elakadtál

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

 bizonságos vásárlás

Vásárolj otthonról, kényelmesen biztonságosan. Regisztráció nélkül! 14 napon belül visszaküldöd - Visszautaljuk a pénzed (ÁSZF)! 

Kérdésed van? 06 20 947 2179 visszahívunk

Gyors eligazodás, termék kiválasztás ha nem tudod konkrétan mit keresel, csak azt tudod pl., hogy fogyni szeretnél akkor segít a virtuális asszistens - Chatbot. Kattints ide...

Élő csevegés - Chat

14 napos pénz visszafizetési garancia - ha mégsem arra gondoltál - kérdés nélkül visszafizetjük vásárlásod összegét! 
Írj nekünk(info@protein4u.hu), hogy szeretnéd visszaküldeni a megvásárolt terméket, add meg bankszámla számodat amire utalhatjuk az összeget. 
Küld vissza címünkre: Intact Body Kft. 4032 Debrecen, Kér utca 13sz.
Beérkezés - ellenőrzés után haladéktalanul visszafizetjük vásárlásod összegét.

 Vásárlás nincs regisztrációhoz kötve.

  • mikorra érjen oda a rendelésed (ütemezett kiszállítás)
  • rendelés után változtatni szeretnél a szállítási címen

Adataidat biztonságosan kezeljük Honlapunk biztonságos,  megadott adataid titkosított adatkapcsolaton keresztül jut el hozzánk. Bankkártyás fizetésnél a CIB Bank fizetési oldalára jutsz el, a bank biztosítja adataid - bankkártyád - biztonságát.

GLS futárszolgálat - INGYENES szállítás 25000Ft rendelés felett

Szállítás 1350.-Ft - fizethetsz bankkártyával a futárnak - részletesen kattints / koppints ide

Adataidat biztonságosan kezeljük Honlapunk biztonságos,  megadott adataid titkosított adatkapcsolaton keresztül jut el hozzánk. Bankkártyás fizetésnél a CIB Bank oldalára jutsz el, a bank biztosítja adataid - bankkártyád - biztonságát. 

Ha inkább itt olvasgatsz:

Protein4u.hu webshop választásoi opció


Sikeresen kiválasztottad a számodra szükséges ( méret, szín, íz ) variációt, és a megvásárolni kívánt darabszámot.  Megvásárolom gombbal a kosáradba teszed az árut és megjelenik egy ablak:

Kosár kapcsolódó termékek


Ebben az ablakban megjelennek a termékedhez kapcsolódó, vagy hasonló termékeket mutat Neked amelyek közzül tudsz választani, ha kedved tartja.


Egyszerűen a felugró ablakon kívüli területre kattintva eltünik az ablak, vagy

Választható opció

 a tovább vásárolok -ra kattintva folytatom a böngészést a webshopban.  Megyek a pénztárhoz gombra kattintva eljutok a fizetési oldalra:

 ahol látható a kiválasztott termék, választott íz, szín vagy méretben, a darabszám és a vételár Bruttó Forint.
Ha véletlenül nem ezt az ízt, szint vagy méretet szeretnéd amit előzőleg a kosárba tettél, abban az esteben kattints a kiválasztott termék nevére, visszajutsz a webshopba és ott tudsz módosítani a kivánt íz, szín, vagy méreten. Erre gondoltam és ez kell nekem DE több darabot szeretnék - A kívánt mennyiséget felül lehet írni, ha belekattintasz a darabszámot tartalmazó mezőbeés a kívánt darabszám átírása után kattints a frissítés gombramennyiseg torles 

Ha törölni kívánod a tételt úgy a bal oldalon található X-re kattints, 
A vásárlás során egy E-mail cím megadása kötelező, (ezt a címet nem adjuk ki reklám, vagy piackutatási célra) a szállítással kalpcsolatos információkat erre a levelezési címre fogjuk küldeni. Nem szükséges regisztrálni a vásárlás hoz.   A csillaggal jelzett mezők megadása kötelező.

Ha be kattintod, hogy Regisztrálok is vásárlás során, akkor az akciókról, újdonságokról kapsz tájékoztatást. 
Legközelebbi vásárlásod során nem kell majd kitölteni a további mezőket csak bejelentkezel.
Ha már regisztráltál előző vásárlásod során akkor kattints a bejelentkezem gombra, és a szállítási adatokat nem kell kitölteni, és megtudod tekinteni előző rendelésedet
. 

 Ha más címre szeretnéd kérni házhoz szállításnál a csomagot mint amilyen címre a számlát kérted, semmi gond keresd meg: a szállítási cím hozzáadása/szerkesztése mezőt és kattints,  add meg azt a címet ahova kéred a szállítást. Szállításnál a cím/kapucsengő/iroda/bolt ahová kéred,  könnyebb megtalálása érdekében ide írhatod a megjegyzésed, kérésed a szállítással kapcsolatban, kit- hol keressenek.
Ha szeretnéd az átvétel időpontját heghatározni (pl. jövőhéten kérem a megrendelt terméket), egyedi kérésedet itt írhatod le.

Megrendelésed megerősítése előtt kérlek jelöld be ( Az Általános Szolgáltatási Feltételek- rek kattintva elolvashatod az ÁSZF-et):

Egyetértek az Általános Szerződési Feltételekkel. A megrendelés megerősítése fizetési kötelezettséget von magaután.

 MEGRENDELÉSEM MEGERŐSÍTÉSE gombra kattintva véglegesíted a rendelésedet. A webshopunk megkapja és haladéktalanul elkezdi feldolgozását. 
Rendelésedről visszaigazoló E-mailt fogsz kapni, és a rendelési státuszod minden egyes frissüléséről is.

Teljesen biztonságos 100% biztonságos  vásárlás.  Jogszabály szerinti pénzvissza fizetés. 

Köszönjük.

Megjelent: 2173 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 06 május 2019 09:05
Tovább a kategóriában: « Garancia Fontosnak tartjuk, hogy... »