Iron Shaker keverőpalack -BioTech USA 600ml

Iron Shaker - keverőpalack 600ml BioTechUSA600ml shaker BioTech USA
HOSSZÚ KATINKA "HARD WORK ALWAYS PAYS OFF" 600ML SHAKERE
Fogyasztói ár550 Ft
Kedvezmény:
Egységár: 1ml -
Termékleírás

Iron Shaker - keverőpalack 600ml BioTechUSA

 

BPA mentes.

 

Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai, ötszörös világ-, és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő. Ő az első olyan versenyző, aki egy időben tartja a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m).

Hosszú Katinka és a BioTechUSA közös termékfejlesztése ez a füst színű keverőpalack melyben gyorsan, kényelmesen elkészítheted és bárhová magaddal viheted az elkészített kedvenc por alapú táplálék kiegészítődet.

 

Iron Shaker keverőpalack- Könnyen rögzíthető, felcsavarható tetővel, amely nem válik le mixelés közben. Hard work always pays off!

 

A "turmix" legkényelmesebb és legygorsabb elkészítése!

 

Praktikus, nem csöpög. Speciálias műanyagból készül a tető és kupak. Amikor összecsavarod nem folyik és nem csöpög. Egész nap magaddal vihatad, nem ken össze semmit.

 

Kényelmesen ihatsz, a kupak nincs a shaker -hez rögzítve, a tetőből nem csöpög a ruhádra az elkészített turmix.

 

A shaker - BioTechUSA keverőpalack:

széles teteje, és a kupakja lecsavarozható, kényelmesen, könnyen tisztítható és tölthető. Próbáltad már a "pattintós" tetejű shakert? Rád is fröccsent már a tartalma? Akkor Te biztosan értékelni fogod a csavaros tetejő shaker -t.

 

Hatékony keverés. A shaker - keverőpalack amelett, hogy szép, és bárhová magaddal viheted, a víz/zsírszegény tej és a por alapú táplálék kiegészítőcsomómentes keverése/mixelése az elsődleges cél. 

 

A  BioTech USA shaker szita kialakítása elsődlegesen a jó, könnyű - gyors keveredést biztosít. A fehérje, kreatin, glutamin vagy a tömegnövelőd gyorsan egyenletesen és a legfontosabb, hogy csomómentesen keveredik el.

 

BioTech Shaker - keverőpalack kényelmes, biztos fogása, adja számodra az érzést, hogy keverés közben nem csúszik ki a kezedből.

A hosszanti oldalon 3 barázda került kialakításra, a biztos fogás és az esztétikus megjelenés volt a cél.

 Termék Címkék
Kapcsolódó termékek