Tesztoszteronszint növelés

Tesztoszteronszint növelés, TST serkentés vagy TST fokozás : A végső megoldás


Mielőtt bármit is elkezdenénk, fontos kijelenteni pár dolgot:

-Az itt tárgyalt tesztoszteron fokozók, nem számítanak doppingszereknek. Ha azok lennének, nem lehetne megvásárolni őket bármilyen táplálék kiegészítővel foglalkozó üzletben, internetes oldalon stb.

-Nem apró fiolákra kell gondolni, amit a testépítők az öltöző sötét sarkában lőnek be maguknak.

-Ezek a termékek nem tartalmaznak szteroidokat, tartalmuk nagy odafigyeléssel összeválogatott nagy tisztaságú anyagok.

-Ezek a készítmények igen erős hatásfokon dolgozhatnak, így nem feltétlenül ajánlható bárkinek. Ahogy a címmel is próbáltuk érzékeltetni, nagyon sok egyéb kiegészítő fontossági sorrend szempontjából előrébb áll.

A tesztoszteron egy olyan a mellékvese, illetve a férfiaknál a herék által termelt hormonhatású vegyület, amely a férfiaknál meghatározza a másodlagos nemi jellegeket (izmos testalkat, szőrzet, stb.) Emellett külső stressz hatására a koncentrációja megemelkedik a vérben. Ez evolúciós szempontból azért volt szükséges, hogy az ember el tudjon menekülni a jelentkező veszély elöl. Miért is? Mert a tesztoszteron megemeli a vázizomzat teljesítő képességét, kitágítja az ereket, így a vér a mozgáshoz szükséges izmokba illetve az agyba áramlik. Így az ember jobban tud figyelni a leselkedő veszélyekre, reakció ideje jobb lesz, és gyorsabban tud reagálni.

Szintje a szervezetben folyamatosan változik, ami függ táplálkozástól, kortól alkattól is.

Tst fokozók. Mi is hat?

Általában elmondható, hogy a legálisan forgalomba helyezhető készítmények hatóanyagai napjainkban főként a tribulus terrestris, a fűrész pálma, a mária tövis, illetve ginseng kivonatok illetve más támogató hatóanyagok szerencsés keveréke. Ezek a hatóanyagok a szervezetet arra ösztönzik, hogy a megszokottnál több tesztoszteront termeljen. Ezt azért is fontos leszögezni, belássuk, a hormont a szervezetünk állítja elő nem pedig kívülről juttatjuk be. Mi csupán „ösztökéljük” a szervezetet.

Ezek az hatóanyagok mellesleg növelik a libidót, így ne lepődjünk meg ha más felhasználási területen is összefutunk velük.

Fontos megjegyeznünk, hogy nem mindenkinek ajánlhatóak ezek a termékek.

Gyakran tartalmazhatnak magas arányban koffeint, így érrendszeri, vérnyomás problémákkal küszködőknek nem lenne szerencsés az ilyen táplálék kiegészítők fogyasztása.

Serdülő illetve fiatalabb korban pedig egyáltalán nincs értelme, mivel a fiatal szervezet alapból nagy mennyiségben termel tesztoszteront, így nagy valószínűséggel egy Tst fokozó használata kidobott pénz lenne és egyáltalán nem lenne hatásos.

Ezért mielőtt belevágnánk a Tst fokozók ész nélküli szedésébe, érdemes egy orvosi vizsgálaton részt venni, illetve mindenképp kérjük ki személyi edző, szaktanácsadó, véleményét is!

Miért is jó nekünk, ha Tst fokozót szedünk?

Ha növekszik a tesztoszteron szintünk, szervezetünk elkezd izmot építeni. A tápanyagban, és oxigénben gazdag vér könnyebben járja át az izmokat elősegítve annak növekedését. Emellett a szervezet kisebb eséllyel raktározza el energiát zsír formájában.

Nem beszélve arról a plusz löketről, amit érezhetünk edzés közben, ha ilyen készítményeket szedünk. Fáradság érzetünk kitolódik, megnő a teljesítő képesség. Agyban sokkal inkább ott tudunk lenni edzésen, így sokkal sikeresebben tudjuk megedzeni izmainkat. Így könnyebben építünk izmot, ami miatt végül is lejárunk az edzőterembe.

Amennyiben végig sikerült haladni pro, és kontrán, és megállapítottad, hogy neked elengedhetetlen egy kiváló árú, jó minőségű és biztonságos tesztoszteron fokozó, akkor a protein4u.hu webshopban kapható termékekkel nem tudsz félre nyúlni.

 

Tesztoszteronszint növelőket ide koppintva találod...