LactoMicroSel -- 40db -- tabletta Dr. Aliment nanoszelén

Dr.Aliment, LactoMicroSel, nanoszelén, szelénDr. Aliment - LactoMicroSel 40db tabletta
Hatékony antioxidáns - stressz ellenes, bőr védő, stb. hatás Szelén bevitel túladagolás nélkül. Nanoszelén.
Eredeti ár:1290 Ft
Fogyasztói ár1160 Ft
Kedvezmény: -130 Ft(-10%)
Egységár: 1darab 29 Ft
Termékleírás

LactoMicroSel 40db tabletta - szelén pótlás. Dr. Aliment | nanoszelén hatóanyag

 

Szelén: ( mikroelem )

A szelén élettani hatása jelentős. A szervezet oxidatív stressz elleni védekézésében ( antioxodáns hatás ) nagyon fontos. Öregedés gátló hatású.

Mindannyian tudjuk, hogy az oxidatív stressz, felelős:

többek között a korai, - túlzott öregedésért, bőrünk túlzott ráncosodása és a pigment foltok, - száraz tapintású érdes bőr kialakulásáért, rossz egésségi állapotunkért ( károsíthatja a DNS -t), szív és érrendszeri és nem utolsó sorban a daganatos ( rákos ) megbetegedések előfordulásáért.

 

 A szelén hiánya / alacsony bevitele sajnos az alábbi megbetegedéseket/tüneteket okozhatja:

szívbetegségek (szívizomgyulladás, koszórúér elzáródás, ritmuszavar, stb) korai öregedő bör, hajhullás, csökkenő stressztűrő képesség, hasnyálmirigy probléma, cukorbetegség, asztma, elhízás, pajzsmirigy rendellenes működése, terméketlenség - fogamzóképesség hiánya, és sterilitást is okozhat.

 A szelén támogatja a szervezet védekező képességét, az immunrendszer megfelelő működését.

Nem az eddig megszokott szelén formákat tartalmazza (vegyiparilag előállítható szervetlen nátrium-szelenit, nátrium szelenát tartalmú).
Nem toxikus, így szélesebb tartományban fogyasztható. 

Egyedülálló módon nanoszelén tatalmú joghurtport (LactoMicroSel) organikus.

 

A szelén, eddig könnyen túladagolható volt, de a nanoszelén tartalmú LactoMicroSel ezt a problémát megoldja. NEM ADAGOLHATÓ TÚL.

A Debreceni Egyetem, Dr. Aliment Kft. és Dr. Prokisch József közreműködésével sikerült kifejleszteni a ( nanoszelén -t ) probiotikus joghurt baktériumok átalakítják az elemi szelént fogyasztható nanoszelén gömböcskékké, és így nem túladagolható. A kifejlesztett nanoszelén jól felszívódik  és ezáltal jól hasznosúl a szervezetünkben.

Terápiás adagolása sokkal szélesebb, így könnyebben elkerülhető a túladagolás, és a toxikus tünetek.

A nanoszelén tartalmú, (tejből készített joghurtból készült hatóanyag) a LactoMicroSel akkor sem adagolható túl ha az ajánlott napi bevitel többszörösét vesszük be.

 

Szelén, a világ különböző részein eltérő mennyiségben található meg az élemiszerekben.  A szelén tartalom függ a talajban található szelén mennyiségétől.

Egy Kínában lévő kisváros Shanghajtól 1400km-re található melynek neve: Enshi, annak köszönhei hírnevét, hogy statisztikák szerint itt a legalacsonyabb Kínában a daganatos megbetegedésekben szenvedők aránya. Ma a város abból él, hogy az itt előállított élelmiszereket az egész Kínában az egészség védjegyekéntforgalmazzák.

A jelenségért egy barlang a felelős. Mi a titka a barlangnak?
Ez a világ egyetlen helye ahol a kőzetben jelentős szelénfeldúsúlást mutattak ki. Már a barlang bejáratánál érezhető a jellegzetes fokhagymaszag, ami a hidrogén-szelenid jellegzetes illata.

 

A világ eggyes részei szelén "mérgezéssel" küzdenek (Kanada, USA, Venezuela bizonyos területei) addig más helyeken szelén hiány van. 

Szelén hiányos a talaj Magyarországon, Horvátországban és A Finneknél.

 

A szelén megfelelő mennyiségű bevitele nagymértékben fontos:

- az idegszöveteknek, a neurológiai zavarok kialakulásának megelőzésénél(Alzheimer-kór, Parkinson-kór) kialakulásánál szelénhiány igazolódhat. Azonban már a kialakúlt betegség szelén bevitellel már nem gyógyítható.

- izomszöveteknek egészséges működése és regenerációja miatt. Szelén hiány izomfájdalomat és izombetegséget okozhat.

- a bőr egészséges, rugalmas állaga megőrzése miatt.

A szelén öregedés gátló ( anti-aging ) hatású mirkoelem.

 

A szelénnel dúsított tejből gyártott jogurt melyből készül a LactoMicroSel ( nanoszelén tartalmú hatóanyag ) a növényekre is rnedkívül jó hatással van.

Kísérletek során az így kezelt növények lassabban öregszenek és kétszer olyan hosszú ideig élnek mint a nem kezelt társaik. A kezelt növények az újjonan kifejlesztett nanoszelén-t olymértékben károsodás nélkül halmozzák fel, hogy a hasonló mennyiségű "hagyományos" szelén hatására a növénynek rég ki kellett volna pusztulnia.

 

Összetevők: nátrium-hidrogén-szelenittel készített joghurtpor (LactoMicrosel), E-vitamin
Adalékok: csomósodásgátlók: mikrokristályos cellulóz, magnéziuzm sztearát
Térfogatnövelő: kovasav
Tápanyag és energiatartalom 1 tablettában:
Energiatartalom 0,55 kJ(0,13 kcal)
Fehérje: 0,005 g
Szénhidrát: 0,025 g
Zsír:0,001 g
Szelén 100µg( az RDA* 183%-a)
E-vitamin 6 mg( az RDA* 50%-a)

*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Tárolás: Száraz hűvös helyen tartandó!
Felhasználási javaslat: napi 1x1 tabletta

 

A protein4u.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend kiváltására.Termék Címkék
Kapcsolódó termékek