Lizin-C 60db kapszula Dr. Aliment

Dr.Aliment, Lizin-C,lizinDr. Aliment - Lizin-C
Herpesz STOP. Hatékonyan gátolja az ajakherpesz kialakulását.
Eredeti ár:2880 Ft
Fogyasztói ár2590 Ft
Kedvezmény: -290 Ft(-10%)
Egységár: 1ml -
Termékleírás

Lizin - C 60db kapszula - Dr. Aliment, herpesz STOP

 

A kapszulák két fél részből állnak, ezért szétszethetőek, tartalmuk elkeverhető folyadékban, fehérje shake-ben, turmixban. Akik nehezen tudják a teblettát lenyelni azoknak ez fontos szempont.

Herpesz elleni védekezéshez hatékony segítség. 

A herpesz - vírus. Az idegrendszerben képes szaporodni, nagyon kellemetlen tüneteket okozva. Legismertebb az ajakherpesz, és az övsömör. Különböző kellemetlen helyeken is megjelenhetnek. 

Aki egyszer elkapta, megfertőződött a herpesz vírussal nem tud belőle többet kigyógyúlni. Folyamatosan együtt fog élni vele.
Lappangási idő lehet akár több év is.

 

Öszi, téli időszak, a láz, gyengébb immunrendszer, fáradság kedvez a vírus előtörésének. De a napfény, fogorvosi kezelés (amalgám tömés) higanyterhelés a szervezetnek, vagy egyéb vírus fertőzések is kedveznek a vírus szaporodásának.

 

Lizin-C: Hatékonyan gátolja az ajakherpesz kialakulását.

Lizin: aminosav,

Lizin-C : herpesz stop. Az égető viszkető érzés jelentkezésekor 1-2 1000mg-os kapszula bevételével a tünetek 5-10 percen belül megszünnek.

 

A herpesz kialakulásának későbbi szakaszában alkalmazva a Lizin-C, meggátolja a hólyagok sebesedését és az esetek többségében 2-4 nap alatt teljesen visszahúzódnak a hólyagok.

A herpesz eelleni védekezés annál hatásosabb minél korábban sikerül megkezdeni a védekezést.

 

A Lizin mint aminosavhiánya a szervezetben csökkenti a növekedést és a fehérjeszintézist, és a vírusfertőzések iránti fogékonyságot okozhat.

Bizonyos szélsőséges esetekben a Lizin hiánya B3 vitamin (niacin) hiányhoz vezethet. A B3 vitami hiány vezethet a "pellagra" nevű betegség - dúrva bőr ; skin raph " kialakúlásához.

 

Lizin esszenciális aminosav - izomfehérje képződését, műtétek utánni sebgyógyulást, csökkenti a vér triglicerid (koleszterin) szintjét. 

 

A vegetáriánus étrend kedvelőknél könnyen Lizin hiány alakulhat ki. A lizin hiány csökkenti a mikroelemek felszívódását a szervezetben. Különösen a csak növényi fehérjét fogyasztók veszélyeztetettebbek a lizin hiányra.

 

Gyerekek napi lizin mennyisée 30%-kal magasabb.

 

A lizin nagy dózisban történő fogyasztásánal ( napi 20g vagy felettei mennyiség) mérgezésről nem számoltak be, a vesét azonban megterheli.

 

Tápanyag és energiatartalom 2 kapszulában:
Energiatartalom: 16,6kJ(3,93kcal)
Fehérje:              194mg
Szénhidrárt:        0mg
Zsír:                    36mg

Aktív összetevők 2 kapszulában:

megnevezés            mennyiség             NRV%*

L-lizin aminosav       714mg                       **

L-aszkorbinsav        30mg                     18,88%

* NRV napi bevitel referencia érték felnőttek számára

** napi szükséglet nincs meghatározva

 

Összetevők:
L-lizin hidroklorid,C-vitamin, hordozók(talkum, magnézium-sztearát)
Tápanyag és enrgiatartalom 2 tablettában:
Energiatartalom: 25,5 kJ (6 kcal)
Fehérje: 0 mg
Aminosav(L-lizin):1456 mg

 

A protein4u.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend kiváltására.Termék Címkék
Kapcsolódó termékek