Innovatív táplálék kiegészítők - Dr.Aliment

Innovatívtáplálék kiegészítők, funkcionális élelmiszerek a Dr Aliment -től.

Stressz okozza a gondjaidat? Testednek - szervezetednek ilyenkor több tápanyag utánpótlásra van szüksége.

Dr Aliment - kutatókkal, egyetemekkel együttműködve fejlesztette ki és hatásait igazolta az általa készített új generációs étrendkiegészítőknek, élelmiszereknek.

Termék forgalmazása megszünt, Hasonló terméket találsz. Kérlek keress fent a menüben (fekete csíkban) vagy a bal oldali oszlopban (asztali gépen, laptop) a termék kategóriák között.

Króm jól hasznosuló - felszívódó formában található.

Inulin egészséges bélflóra kialakítása és fenntartásában segíti szervezeted.

Lizin - HERESZ STOP - megállítja a herpesz kialakulását , a már kialakult herpesz kellemetlenségeit csökkenti.

Pajzs kompex és a LactoMicroSel:
Szelén tartalmú étrendkiegészítők melyek, élettani folyamatait számos számos kutatás igazolta.  Anyagcsere megfelelő szintjének fenntartása, reumás ízületi gyulladás és pikkelysömör tüneteit is mérsékli. A szelén a szabadgyökök, mérgező anyagok és nehéz fémek káros hatása ellen nyújt védelmet, de a szelén hiánya: szürkehályog, stroke, daganatos-rákos -prosztatarák - vastag,- és végbélrák - tüdőrák - , gyulladásos, és szív- érrendszeri megbetegedések kialakulásának, kórképek súlyosbodásában játszik fontos szerepet. 

Lizin - "herpesz stop" megállítja a herpesz fejlődését. Legismertebb az ajakherpesz.  Mi a herpesz? Vírus, az idegrendszert támadja meg. Aki egyszer elkapta nem tud megszabadulni tőle. Az L-lizinnek alapvető szerepe a bőr fesszeséget adó kollagén képződés melett, immunrendszer erősítő és vírusölő hatását is igazolták. - Dr Prokisch József -  

Hazai fejlesztésű, hazai termékek.

Dr.Aliment

Igaz vagy sem, hogy a króm segíti a fogyást? A dietetikus válaszol!

Csak egy kicsi krómra van szükségünk naponta, de nélküle nem működik jól a fehérjék, szénhidrátok, zsírok anyagcseréje a szervezetünkben. És hogy segíti-e a fogyást, vagy ez csak városi legenda? Dietetikusunk, Somogyi-Kovács Anita válaszol!

Forrás: http://www.mindmegette.hu/igaz-vagy-sem-hogy-a-krom-segiti-a-fogyast-a-dietetikus-valaszol-51597

m-hogy-a-krom-segiti-a-fogyast-a-dietetikus-valaszol-51597