Vagy csökkented a felszívódott kalória mennyiséget?

Vagy csökkented a felszívódott kalória mennyiséget? Vagy csökkented a felszívódott kalória mennyiséget?

Zsírmegkötő ?

ujévi malac

 

Közeleg az év vége. Kicsit lazíthatunk a feszített tempónkon,  pihenhetünk, „ki rúghatunk a hámból”.

Vendégségségbe megyünk rokonokhoz, ismerősökhöz és mindenki valami különlegeset, finomat készít, amire évközben nincs mindig idő vagy lehetőség.

Visszautasítani, hivatkozva a diétára, vagy nagyon keveset szedni „csak megkóstolom” elhangzó pár szó hatására, lehet kínos pillantás, vagy a beszélgetésbe bekövetkező szünet, magyarázkodás a következő pár másodperc eredménye.

Valljuk be őszintén, nagyon kevés ember nem szeret enni. 
Az hogy mit szeretünk mindenkinél lehet más és más fajta ennivaló DE valamit biztosan szeretünk!

egészséges étkezésAz egész évben odafigyeléssel történő étkezésünket felboríthatja az ünnepi lakomázás!

Előfordult már, hogy az ünnepek elmúltával a mérleg többet mutatott, mint szerettük volna?

Visszautasítottunk olyan ennivalót amit a legszívesebben megettünk volna? 
De arra gondoltunk, hogy mennyi plusz kalória?

A „büntetlen” zsíros ünnepi ételek fogyasztásának egyik alternatívája a rengeteg és megerőltető, DE jóleső mozgás helyett/ vagy még inkább mellett ha chitosan kitozánbeveszünk egy „varázs” zsírmegkötő táplálék-kiegészítőt.

Ejtsünk pár szót a „varázs” táplálék-kiegészítőkről az az a ZSÍRMEGKÖTŐ -k ről.

 

A zsírmegkötő olyan speciális táplálék kiegészítő ami mint neve is mutatja magához köti az ennivalóval bevitt zsírt.

 Zsírokra az emberi testnek szüksége van, nagyon fontos vitamin a D-vitamin mint csontépítő, izomműködést elősegítő, immunrendszert erősítő és nem utolsósorban a zsírfelhalmozás alacsonyan tartásáért felelős vitamin is zsírban oldódó vitamin.
Ha már az ünnepi étkezésnél tartunk a zsírokra azért is szükség van mivel egyes fűszerek íze csak a zsírok hatására érződik.  


A zsír energia tartalma azonban duplája a szénhidrátnak vagy a fehérjének.

A zsírmegkötő tulajdonképpen a gyomorba majd a bélbe jutott zsírokat köti magához és a zsírmegkötők által kevesebb zsír/koleszterin szívódik fel a szervezetünkbe.

A zsírmegkötők hatására”fogyunk” mivel nem kerül hasznosításra, energiává és mint tudjuk a fel nem használt energia zsírrá alakul a testünkben. 
Tehát amit a zsírmegkötő magába zár, az nem szívódik fel abból nem lesz zsírpárna a test különböző területein.

chitosanEgyszerűen a zsírmegkötő működése: pl. a chitosan tartalmú táplálék-kiegészítő mely alkalmas a zsírok mellett nehézfémsókat és méreganyagokat is magához kötni.  
A saját tömegénél5 X nagyobb tömegű zsírt tud magába zárni és a magába zárt anyagok(zsírok,nehézfémsók,méreganyagok) széklettel ürülnek a szervezetünkből.

Ha végiggondoljuk, hogy az étkezéssel a szervezetünkbe juttatott zsír egy részét a chitosan (kitozán) zsírmegkötő táplálék-kiegészítővel „semlegesítjük”, akkor kevesebb szívódik fel a szervezetünkbe.Ha csökken a felszívódott zsír mennyisége a zsírmegkötő hatására akkor csökken a koleszterin szint a vérünkben.
A koleszterin szint csökkenését általában kevesebb zsírfogyasztással, több mozgással javasolják az orvosok, az egyéb gyógyszerek szedése mellett.

Ha csökken a koleszterin szint akkor az ereinkben a koleszterin lerakódás is csökken, rugalmasabbak maradnak az érfalak.

Tehát csökken a szív és érrendszeri megbetegedések kockázata.

Butaság lenne természetesen azt állítani, ha a FAT-X zsírmegkötőt szedjük akkor bármit ehetünk, fogyunk és egészségesek leszünk.

A megfelelő minőségű és összetételű, mértékletes táplálkozás rendkívül fontos a mozgással, edzéssel együtt az egészséges életért.

Azonban sokat segít a Chitosan tartalmú FAT-X zsírblokkoló a zsíros, ünnepi ételek, lakomák alkalmával.

Röviden a a FAT-X-ben található kitozánról. kitin, természetes rost, méregmentes, semmilyen mérgező/toxikus hatása nincs. Egyes gombafajtákban és rákpáncélban található . 
A rostot a szervezetünk nem tudja emészteni. Bélrendszerünkben a folyadék, emésztőnedvek hatására megduzzad és magába zárja (zsírokat, nehézfémsókat, méreganyagokat) magába zárja/megköti és felszívódás nélkül ürül a szervezetünkből.

FAT-X  testsúlykontroll formula, táplálék-kiegészítő.  MEGNÉZEM !

Másik „meglepő varázs” a  szénhidrát blokkoló HCAszénhidrát blokkoló

A szénhidrátokat, süteményeket is imádom, szeretem az ízüket, de nem szeretnék „annyi” plusz kalóriát bevinni az étkezések alkalmával.

A zsíros és szénhidrátban gazdag azaz a legfinomabb párosítású kiadós lakoma esetén „gyilkos” módszer, amit ha beveszel étkezés előtt akkor majdnem „büntetlenül”  eheted végig az ünnepi menüsort az egymást követő vendégségekben!

A szénhidrát felszívódását módosítja - csökkenti a HCA. MEGNÉZEM!

Amennyiben valamilyen egészségügyi problémád van kérlek ezek a táplálék-kiegészítők fogyasztása előtt is egyeztess házi/kezelő orvosoddal.

Ha tetszett kérlek nyomj egy "tetszik" -et vagy ha érdemesnek találod oszd meg, hogy mások is eltudják olvasni.

Ha szeretnél hozzászólni, azt is köszönettel vesszük!

Tovább a kategóriában: « Marhafehérje C-vitamin »